Monday, 24 Jun 2024

Klä dig för en vinkväll

En vinkväll med en flaska lyxigt Prosecco i sällskap med vänner eller kollegor är ett härligt sätt att fira helg. Med en uppklädd men bekväm outfit så blir det en kväll att minnas.

Bjud in till vinkväll

En vinkväll är ett bra sätt att lyxa till det i goda vänners lag. Det är billigare än att gå på krogen och betydligt enklare att föra samtal. Du hittar god och prisvärd prosecco på Vinoteket, inklusive temalådor med flera flaskor som du och ditt sällskap kan lägga ihop till tillsammans. Är du själv inbjuden till vinkväll hos någon annan är en flaska Prosecco annars en bra gåva.

Bjuda på mat, beställa hämtpizza eller bara snacks? Det är helt upp till dig. Fundera på vilken tid ni ska börja och huruvida alla hinner äta middag i förväg. Att laga maten tillsammans medan ni tar ett glas Prosecco är en trevlig lösning, alternativt att köra på knytis där alla tar med sig något gott att dela med sig av.

Kläder för en skön kväll

För en hemmakväll i soffan kan du med fördel satsa på en bekväm outfit, men att klä upp sig lite är ändå trevligt. Härliga stickade eller virkade höstkläder är både snygga och sköna och finns i många fina färger och mönster. Satsa till exempel på en fin poloklänning eller en oversize-tröja med kjol under, och så ett par tjocka strumpbyxor i någon härlig färg. Med ett par fina armband eller örhängen till har du det bästa av två världar: en festoutfit som passar perfekt till höstmyset.

En hög knut eller hästsvans är bra frisyrer för ultimat bekvämlighet. En kväll med god mat och vin funkar också utmärkt för en dejtkväll. Då kan du piffa till höstoutfiten med ett fint halsband och fönat och lockat hår.

magazine-o