Tuesday, 23 Jul 2024

Skotrender 2018 – vad gäller?

Vad kan göra 2018 bättre än att gå in året med riktigt snygga och trendiga skor? 2018 har mycket att erbjuda modevärlden och det finns några trender som varje modemedveten människor bör uppmärksamma lite extra.

Skor kan göra en hel outfit och därför är det viktigt att man väljer rätt typ av skor. Naturligtvis ska skorna vara bekväma, men för den mode-intresserade får skorna gärna vara betydligt mer än så. Under 2018 är boots fortfarande de mest självklara valet inför våren och hösten, men sommar bjuder på låga sandaler med läckra mönster. Vill man vara riktigt på topp är det transparenta skor som gäller och här får det mer än gärna vara i form av en ankelboot med peep-toe. Det transparenta slutar dock inte där, utan även på sommarskor kommer materialet att flitigt synas till. Även om det inte är hela skon som kommer att vara genomskinlig använder man sig mer än gärna av detaljer i form av remmar, transparenta klackar eller platåskor med genomskinlig sula.

Med det sagt kommer alltså platåskon tillbaka in på modet, men så gör även pumps i olika färger med mycket låg klack, eller taxklack, som det också kallas.

magazine-o