Tuesday, 16 Apr 2024

De hetaste parfymerna just nu

Det finns många parfymer att välja bland på marknaden idag och det sägs att den doft man själv tycker luktar bäst även är den som man passar bäst i. En del gillar att variera sig när det kommer till dofter medan andra väljer att ha samma parfym år efter år. Väldigt många kvinnor väljer faktiskt att variera sig när det kommer till parfymer, något som forskare menar inte är så bra. Det finns nämligen samband med att bli omtyckt och att lukta likadant. Alltså är det bättre att ha samma parfym menar forskare, men det är något som kvinnor inte verkar hålla med om. Desto fler parfymer, desto bättre.

Oavsett av hur man är eller vad man gillar för dofter så finns det något för alla smaker. I följande inlägg kommer du finna information om några av de mest populära parfymerna just nu.

Tom Ford

När det kommer till populära parfymer så är Tom Ford just nu ett väldigt hett märke. Det finns många olika varianter att välja bland så du kan med största sannolikhet hitta en doft som passar just din personlighet.

Victoria Secret

Ett annat populärt märke som man kanske inte trodde skulle kunna klara sig i så många år, är det välkända underklädesmärket Viktoria Secret. Den här tillverkaren gjorde succé och har lyckats hålla i sin position som favorit när det kommer till både underkläder och parfymer. Om man vill köpa en victoria secret parfym men inte är riktigt säker på vilken doft man ska välja så kan man alltid ta och prova body mist först i samma serie. Den luktar likadant men är inte parfym, vilket gör att doften inte sitter i lika länge.

Versace

Det här är en given favorit bland många när det kommer till klassiska dofter. Men på senare år så har modeskaparen Donatella även fokuserat på att ta fram nya parfymer i sitt sortiment. Och dessa dofter har blivit väldigt uppskattade på marknaden. Alla har en särskild doft som sticker ut ur mängden, precis så som Versace ska göra!

Emporio Armani

När det kommer till kraftfulla dofter så är det ingen nyhet att Emporio Armani fortfarande vet vad de håller på med. Det här är en perfekt present till pojkvännen om man vill ha en riktigt god, doftande parfym.

Bianca Ingrosso

Väldigt många satt som på nålar när Bianca Ingrosso, känd influenser och numera ägare av flera olika företag, skulle lansera sin parfym under 2018. Lagret tog snabbt slut och den här parfymen är en av de mest populära dofterna på marknaden just nu. Det återstår att se om Bianca kommer fortsätta leverera dofter till modevärlden, men det finns inget som verkar utmana hennes position just nu.

magazine-o