Monday, 24 Jun 2024

Bli snygg i regnkappan

En regnkappa känns sällan som ett stilsäkert val och många människor väljer hellre att kämpa med paraplyer som blåser bort. Sanningen är dock helt annorlunda och det finns många praktiska och fantastiskt snygga kappor som fyller sin funktion maximalt.

Även under årets mest kalla och regniga dagar ska man få känna sig snygg och idag finns det en hel hög av riktigt stilsäkra regnkappor att välja mellan. Vissa kappor är så bra designade att man inte ser skillnad på om det är en vanlig kappa eller regnjacka, men håller dig fortfarande torr och varm. Under 2017 var det spets-regnjackan som gjorde störst succé och den genomskinliga kappan med spetsmönster prydde var och varannan människa. Under 2018 verkar det som att designen kommer att matcha samma trend som inredningsstilen för 2018 har och många beigea och grå kappor kommer att finnas tillgängliga i affärerna.

En bra och snygg regnjacka behöver inte kosta skjortan. Det finns regnjackor i alla möjliga prisklasser och som passar olika tjocklekar på plånböcker. Du behöver inte oroa dig för att en billigare modell på något sätt skulle vara sämre eller att du skulle behöva vakna runt i en regnjacka a la förskolebarn på 90-talet. Den gamla regnjackan är borta och de nya har tagit plats för alla att ta del av.

magazine-o