Wednesday, 21 Apr 2021

Snygga huvudbonader

Huvudbonader finns i oändligt många varianter, och det är den perfekta accessoaren som kan förstärka och lyfta fram din personlighet. En sjal eller en snygg keps piffar upp och är pricken över i på din outfit. Du kan också vända på det och utgå från en trendig huvudbonad när du plockar ihop resten av dina kläder och accessoarer.

Den kan dessutom rädda en riktigt dålig hårdag samtidigt som du håller stilen!

Det fina med huvudbonader är att de finns i alla prisklasser från budget till lyx och kan bäras av oss alla oavsett kön eller ålder.

Här listar vi några av våra mest populära typer av huvudbonader:

Sjalar

En sjal i ett fint mönster är perfekt att knyta i håret på sommaren. Att knyta sjalar går att variera i all oändlighet. Det är en konst i sig och det krävs en hel del träning för att få till en snygg knytning. Men det finns inga regler för hur man knyter en sjal på huvudet, det är bara din egen fantasi som sätter gränser.

Du kan skapa en rockig, bohemisk, chic eller en romantisk look genom knyta till exempel bandanas, turbaner eller snygga rosetter. Du kan även variera din look genom att sätta upp håret i en slarvig knut, göra en lös fläta eller ha det utsläppt innan du knyter sjalen.

På nätet finns bra av tips och inspiration på hur man kan knyta sjalar och på You Tube hittar du även tydliga instruktionsfilmer.

Mössor

Mössan är en självklar accessoar för de flesta och finns i en mängd olika modeller och material. Den är perfekt på vintern för att värma dig mot kylan, men begränsa dig inte till att bära mössor till bara några månader om året.

Uppdatera din garderob med mössor i trendiga färger för att sätta ihop den perfekta looken. Med olika typer av mössor kan du skapa en sportig och cool look eller ge ett mer avslappnat uttryck.

Kepsar

Kepsen är en klassisk accessoar och fungerar perfekt både på löprundan, shoppingturen eller som solskydd på stranden. Med rätt keps kan du även skapa en mer dressad look.

Kepsen som huvudbonad har använts under lång tid och finns numera i många olika modeller som till exempel snapback, flexfit, fitted, flatcap och trucker.

Variera din look med enfärgade kepsar som matchar din övriga outfit, mönstrade kepsar som poppar till din look eller en snygg keps med tryck som texter, symboler eller loggor.

Hattar

Hatten är en stilsäker huvudbonad som även den finns i många olika varianter för att skapa det uttryck du är ute efter. Hatten kan till exempel användas för att skapa ett romantiskt uttryck eller en cool urban look.

Hattar sticker ut och syns och ibland kan man behöva prova många hattar innan man hittar den som känns rätt och passar ens egen stil.

magazine-o